mwo v2.0 CMS Güncellemesi!

Mkreatif Web Tasarım Hizmeti Güncelleme Duyurusu

Sayın Mkreatif Müşterilerimiz,

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına, 11 Ocak 2024 tarihi itibariyle Web Tasarım Hizmetimiz kapsamında sunulan mwo v1 versiyonlu arayüz ve içerik yönetim sistemi (CMS) panelimiz güncellenmiştir. Bu güncelleme ile birlikte kullanıcı deneyiminizi daha etkileyici hale getirmeyi ve yeni özelliklerle sizlere daha fazla olanak sunmayı amaçlıyoruz.

Güncelleme Detayları:

  1. Yeni Arayüz ve Panel Girişi: Güncellenmiş arayüz, modern tasarımıyla göze çarpar ve kullanım kolaylığı sağlar. Yeni panel girişi ile işlemlerinizi daha hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
  2. Ek Güvenlik Önlemleri: Güvenliğiniz bizim için önceliklidir. Bu nedenle, güncelleme ile birlikte ek güvenlik önlemleri eklenmiştir. Hesap güvenliğiniz için gereken tüm önlemleri aldık ve bu konuda daha da titiz davranmaya devam edeceğiz.
  3. Performans İyileştirmeleri: Yapılan güncelleme ile genel sistem performansında iyileştirmeler sağlandı. Daha hızlı ve sorunsuz bir deneyim için altyapımızı güçlendirdik.

Güncellemeyi Nasıl Alabilirim?

Mevcut müşterilerimiz için, güncellenmiş arayüz ve panel otomatik olarak aktif hale getirilmiştir. Herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yoktur. Yenilikleri hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yardıma İhtiyacınız mı Var?

Herhangi bir soru, görüş veya yardım talebiniz için müşteri destek ekibimiz 7/24 hizmetinizdedir. Destek taleplerinizi destek@mkreatif.com adresine iletebilirsiniz.

Mkreatif olarak, sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam etmek için çalışıyoruz. Güncellememizle ilgili geri bildirimlerinizi bekliyor ve sizlere daha birçok yeniliği getireceğimiz günleri dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Mkreatif Ekibi

Tarafından desteklenmektedir BetterDocs

Whatsapp Destek
1